Om

Jag stylar hem inför försäljning samt inreder hem och offentliga miljöer.

Vision

Min vision är att homestyling och inredning ska vara lättillgängligt för alla. Oavsett intresse, bostad och plånbok.

Och för att det ska vara enkelt för dig att göra en bra bostadsförsäljning kan jag hjälpa dig med styling som säljer.

Jag stylar inte bara bostäder inför försäljning. För mig är det viktigt att personliga hem och offentliga miljöer också ska kännas hemma. Jag ger dig verktygen du behöver för att själv få till din inredning hemma eller tar ett helhetsgrepp om ditt hem och hjälper dig att skapa den känsla du saknar.

Det behöver inte vara svårare än så att få till den där inredningen som du länge har suktat efter. Eller lyfta fram din bostad till sin fulla potential inför försäljning.

Att sälja din bostad

En bostadsförsäljning är förmodligen en av de största affärerna i livet. Och givet att affären är en stort förändring är det viktigt att det blir så bra som möjligt.

Med homestyling kan bostadens slutpris öka med upp till 20 %. Bara genom att skapa en miljö där potentiella köpare kan visualisera sin framtid.

Homestyling handlar om att sätta fingret på den känsla som han, hon eller de som köper bostaden vill åt. Faktum är att en bostadsaffär ofta grundar sig i just den känsla man får när man stiger in i bostaden. Därför vill du att inredning, färger och ljussättning ska harmoniera med en känsla som den potentiella köparen gillar.

Jag har verktygen, inredningen och tiden som krävs för att styla för en framgångsrik bostadsförsäljning.

Observera att kostanden för homestyling är avdragsgill vid försäljning.

Redo att sälja?

Vilka är vi

Jag har haft ett behov av kreativa utrymmen under stora delar av mitt liv. Under många år var det i text jag fick utlopp för min kreativitet och efter studenten startade jag en kommunikationsbyrå med fokus på just text. Texten är en stor del av mitt liv även i dag och min lilla byrå lever fortfarande kvar.

Med tiden har ett annat kreativt utrymme vuxit fram. Inredning och styling. Detta har senare också gett mig möjligheten att läsa en certifikatutbildning i just inredning och homestyling.

I dag driver jag en inredningsbyrå som inreder personliga hem, offentliga miljöer och bostäder för framgångsrika försäljningar.

I stället för att säga att jag driver en kommunikationsbyrå och en inredningsbyrå skulle jag vilja beskriva det som att jag har skapat en kreativ hubb med utrymme för alla.

Du är också välkommen!

– Elin Elmersson, homestylist och inredare

Utvalda stylingar